Vinná klobása na smetaně

Vinná klobása na smetaně

Aktualizováno: 09.04.2019

komentářů

Chuťovky

Vinná klobása na smetaně
Vinná klobása na smetaně

SUROVINY
vinná klobása
smetana na šlehání

POSTUP
Do pekáčku vložte vinnou klobásu. Lze ji stočit na jednotlivé porce do šneka a spíchnout špejlí. Zalijte ji šlehačkou tak, aby byla ponořená, a pečte v předehřáté troubě při 200°C, dokud se na povrchu neobjeví tuk z klobásy a nezačne hnědnout.

Klobásu podávejte s bramborovou kaší, nebo jen tak s pečivem.

Mini Pizza

Mini Pizza

Recepty Chuťovky
Aktualizováno: 10.04.2019
Vinná klobása na smetaně

Vinná klobása na smetaně

Recepty Chuťovky
Aktualizováno: 09.04.2019
Buřty na pivě

Buřty na pivě

Recepty Chuťovky
Aktualizováno: 08.04.2019
Lomikarova svačinka

Lomikarova svačinka

Recepty Chuťovky
Aktualizováno: 20.02.2019
Pikantní utopenci

Pikantní utopenci

Recepty Chuťovky
Aktualizováno: 20.02.2019