Obrácený řízek

Obrácený řízek

(Řízek naruby)

Aktualizováno: 08.02.2019

komentářů

Vepřové maso

Obrácený řízek
Obrácený řízek

Recept je snadný na přípravu.

SUROVINY
2 stroužky česneku
250 g vepřového masa

NA OBALENÍ
vejce
strouhanka
mléko

PODLE CHUTI
mletý pepř
sůl

PODLE POTŘEBY
tuk na smažení

POSTUP
Na recept použijeme vepřovou krkovici, kýtu nebo panenku. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a teprve potom ve vejcích rozmíchaných s mlékem, solí a česnekem.

Po obalení obrácené řízky ihned osmažíme ve vyšší vrstvě tuku z obou stran dozlatova.

Hotový obrácený řízek položíme na papírový ubrousek, který nasaje přebytečný tuk.

Obrácený řízek podáváme nejlépe s bramborem.

Kořeněný vařený bůček - bylinky

Kořeněný vařený bůček

Recepty Vepřové maso
Aktualizováno: 05.04.2019
Obrácený řízek

Obrácený řízek

Recepty Vepřové maso
Aktualizováno: 08.02.2019
Chodský řízek

Chodský řízek

Recepty Vepřové maso
Aktualizováno: 07.02.2019
Vepřová žebírka Družba

Vepřová žebírka Družba

Recepty Vepřové maso
Aktualizováno: 25.01.2019